top of page

Angst-håndtering

Forløb over 10 uger med psykologsamtaler og online-behandling

Vores angstbehandlingsforløb består af 3 dele:

  • 2 samtaler med psykolog à en times varighed. En indledende samtale og en afsluttende samtale​.

  • Et computerbaseret angstbehandlingsprogram, Fear Fighters*. Fear Fighters er baseret på ni trin, der gennemføres med ca. en uges mellemrum. Trinene er en kombination af læring om lidelsen og behandlingen, samt en række konkrete øvelser og redskaber, leveret gennem videoklip, konkrete eksempler, demonstration af øvelser samt hjemmeopgaver.

  • 4 korte online- eller telefonopfølgninger med psykolog i forhold til øvelser lavet i Fear Fighters.

Forløbet varer ca. 10 uger og man må forvente at bruge 2-3 timer per uge til program og øvelser.

Pris: kr. 3.850,-

*) Programmet Fear Fighters retter sig mod mennesker med angst. Her kan man via computeren gennemgå et terapi-forløb, hvor man får hjælp til at håndtere sin angst, når det passer ind i hverdagen og i kendte, trygge rammer. Din psykolog følger din udvikling og laver onlineopfølgning.

Fear Fighters er udviklet i England, og engelske undersøgelser viser, at den computerbaserede behandling er lige så effektiv som almindelig behandling, der foregår ansigt til ansigt. Erfaringerne viser også, at en tidlig indsats kan være med til at forebygge udvikling af svære diagnoser, der kræver specialbehandling.

Fear Fighters er baseret på ni trin, der gennemføres med ca. en uges mellemrum.

Trinene er en kombination af læring om lidelsen og behandlingen, samt en række konkrete øvelser og redskaber, leveret gennem videoklip, konkrete eksempler, demonstration af øvelser samt hjemmeopgaver.

Tilmelding: På nedenstående formular eller på post@arbejdspsykologisk.dk

eller på tlf. 2634 6466.

Sucess! Besked modtaget.

bottom of page