top of page
Conference Meeting

Foredrag, undervisning og temadage

Vi tilbyder foredrag, undervisning og temadage indenfor forskellige psykologfaglige områder og tilrettelægger gerne skræddersyede løsninger til virksomheder, foreninger og institutioner. 

 

Herunder kan du se et par eksempler på, hvad vi bl.a. kan tilbyde:

Psykisk førstehjælp

Det sker desværre, at kollegaer bliver udsat for traumatiske oplevelser på arbejdspladsen, så de bliver "ramt" af en akut krisereaktion. Det er vigtigt at efterleve nogle få retningslinier som ledelse og kollega i en sådan situation.

Foredraget beskriver, hvilken psykologiske funktion krisereaktionen har, og hvordan man bedst hjælper. Foredraget kommer også ind på hvor vigtigt det er, at man på arbejdspladsen har en vedtaget og gennemprøvet krisevejledning, der beskriver hvad, hvem og hvornår.

Fakta, diskussion og øvelser.

Målgruppe: ledere, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og hele afdelinger/arbejdspladser.

Varighed: 1½ - 3 timer

Tegn på stress?

Kan man  aflæse medarbejderes begyndende symptomer på stress? Hvad skal du kigge efter? Hvordan får du en fornemmelse af hvor alvorligt det er? Hvordan spørger du ind til hvordan de egentlig har det?

Er du, på baggrund af ovenstående, overbevist om, at din medarbejder/kollega har stress i en foruroligende grad – hvad gør du så? Hvor langt kan, skal og må du gå?

En stressramt person er ofte ikke særlig opsat på at erkende sin situation, før de kollapser af træthed og udmattelse. En god indgriben i tide forudsætter tålmodighed, tillid og fasthed.

Fakta, diskussion og øvelser.

Målgruppe: ledere, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljøgrupper eller hele afdelinger til kollegial diskussion.

Varighed: 2 – 3½ time.

bottom of page