top of page
Logo_MEREselvVÆRD.jpg

Kursusforløb i 3 moduler som kan tages enkeltvis eller samlet.

 

Kurset er opbygget som et terapeutisk gruppeforløb, og har til formål, at gøre dig mere bevidst omkring dit selvværd, styrke din evne til at møde dig selv med en forstående og medfølende holdning, finde ud af, hvad der er det vigtigste for dig, i dit liv, samt finde ud af hvordan du fremadrettet kan skabe det liv, du i virkeligheden ønsker dig.

Du vil blive bedre rustet til at:

  • få en følelse af dit eget værd og at blive din egen bedste ven.

  • blive mere nærværende og få større overskud i din dagligdag.

  • udvikle en mere forstående, kærlig og medfølende holdning til dig selv.

  • håndtere dine egne og andres krav til dig, ved at lære at prioritere og sige fra.

  • finde ud af hvad der er vigtigt for dig og at turde handle derefter

Det praktiske

Program

Kurset er delt op i særskilte moduler, der kan tages sammen eller hver for sig. Hvert modul består af 3 sessioner og for alle moduler gælder at der kører to hold sideløbende.

Hold 1 fra kl. 16.30 til 19.00

Hold 2 fra kl. 19.00 til 21.30

 

Modul 1 - Kend dit værd

På dette modul vil du lære noget om hvad selvværd er, hvilken betydning det har for dit liv og din trivsel. Igennem modulet vil du få redskaber og øvelser til at arbejde med dit selvværd.

Torsdag d. 10. januar 2018

Torsdag d. 17. januar 2018

Torsdag d. 31. januar 2018

Modul 2 - Respekter dig selv

På dette modul vil du lære noget om selv-medfølelse. Du vil komme til at arbejde med, hvordan du taler til dig selv, hvilke krav og forventninger du har til dig selv, hvorfor det kan være så svært at være omsorgsfuld overfor sig selv, samt  hvordan du kan lære at få en forstående, kærlig og medfølende holdning til dig selv. 

Torsdag d. 7. februar 2019

Torsdag d. 14. februar 2019

Torsdag d. 28. februar 2019

Modul 3 - Find modet

Dette modul har fokus på, at finde ud af hvad der er det vigtigste i dit liv, hvad er dine grundlæggende værdier og hvordan du kan få dem til at fylde mere i dit liv og din hverdag. Du vil på dette modul arbejde med hvad dine ønsker og drømme for dit liv er, samt hvordan du kan arbejde mere målrettet på at nå dem.

Torsdag d. 7. marts 2019

Torsdag d. 14. marts 2019

Torsdag d. 28. marts 2019
 

Forudsætninger

Da der er tale om et terapeutisk forløb, afholdes der I forbindelse med opstart på kurset, en obligatorisk individuel psykologsamtale. Her afklarer vi sammen dine individuelle behov samt ønsker og sætter dine individuelle mål for forløbet.

Forsamtalen afholdes kun én gang. Køber du alle tre moduler samlet, er forsamtalen gratis.

Om undervisningen

Undervisningen foregår i hold, på op til 10 deltagere og forestås af psykolog cand. psych. Henriette Lundquist. Undervisningen veksler mellem oplæg, dialog og øvelser. Der vil ikke være "lektier" imellem gangene, men da det er i dagligdagen at forandringerne sker er det vigtigt at du øver dig i at implementere det vi lærer i din hverdag.

Priser

Psykologsamtale: 500,-

Ét modul 1500,-

Alle tre moduler (inkl. psykologsamtale) er 4500,-

 

Individuelle samtaler eller coaching ved psykolog i forbindelse med kurset 500,-

Ved tilmelding betales 500,- i depositum. Kort før kursusstart vil du modtage en faktura på det resterende beløb. Betalingen skal ske senest 7 dage før start.

For tilmelding, klik her

dreamstime_xxl_106198225.jpg
bottom of page